Vaša poruka je uspešno poslata
Nazad

SAČEKAJTE ODGOVOR

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, nazovite nas

Napomena: Vaša rezervacija nije potvrđena dok Vas ne kontaktiramo.

Otvorena bašta restorana

Share

Putujete i želite da date sebi oduška, opustite se uz hladne napitke, sladoled, laganu hranu i letnju muziku. Od sada će ljubitelji putovanja moći da uživaju u čarima grdeličke klisure.

Restoran Alibaba S&S pripremio je za svoje goste letnju baštu. Letnji bašta se sastoji iz dva dela, od kojih jedan deo bašte izlazi na glavnoj ulici, a drugi deo bašte izlazi na šetalište. Restoranska bašta, koja je namenjena gostima restorana koji žele da nakon ruča uživaju napolju, ima 40 sedećih mesta.

Letnja bašta hotela i restorana Alibaba S&S opremljena je tendom i goste će zaštititi od UV zraka kao i u slučaju kiše.
Posetioci letnje baste moći će da uživaju u celokupnoj ponudi restorana, svim pićima, jelima i poslasticama. U letnjoj je širok izbor osvežavajućih koktela i napitaka, domaćeg zanatskog sladoleda, osvežavajućih voćnih kolača, a za ljubitelje specijaliteta od mesa, restoran Alibaba S&S je proširio svoju ponudu jela sa roštilja, koja će zadovoljiti sve Vaše ukuse.

Naše ljubazno i profesionalno osoblje potrudiće se da Vam letnja bašta koja se nalazi u sklopu hotela Alibaba S&S bude omiljeno mesto za dnevni i noćni izlazak.